Dr Rait Bessonov

Dr Rait Bessonov

Arst

Dr Bessonov on arstitööd teinud viimase 5 aasta jooksul kodu- ja välismaal nii esma- kui eriarstiabitasandil. Alates 2024. aasta sügisest on dr Bessonov lisaks Monmediqi tööle plastika- ja rekonstruktiivkirurgia arst-resident Eestis. 

Hariduskäik

Dr Rait Bessonov on lõpetanud 2015. aastal Gustav Adolfi Gümnaasiumi kuldmedaliga ja 2021. aastal Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna arsti eriala cum laude.

Töökogemus

Dr Rait Bessonovi erialane töökogemus sai alguse 2019. aasta suvel, mil ta alustas tööd abiarstina Tartu Ülikooli Kliinikumi õendusabis. Koroonapandeemia ajal töötas dr Bessonov Viljandi haigla erakorralise meditsiini ja sisehaiguste osakonnas ning seejärel suundus ta Põhja-Eesti Regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonda, kus töötas kokku 4 aastat. PERHis kuulus dr Bessonovi tööülesannete hulka muuhulgas arstitudengite juhendamine. 2021. aastast on dr Bessonov töötanud Soomes Juva tervisekeskuses ning lastenõuandlas, Mikkeli keskhaigla erakorralise meditsiini osakonnas ja Lõuna-Karjala (Lappeenranta) keskhaigla kirurgia osakonnas. Kirurgias töötades on dr Bessonov teostanud päevakirurgilisi lõikusi, plastikakirurgia ambulatoorseid vastuvõtte ning käsitlenud kirurgiliste protseduuride tüsistusi. 2024. aasta sügisest on dr Rait Bessonov plastika- ja rekonstruktiivkirurgia arst-resident Eestis ning muude töökohustuste kõrvalt töötab ka arstina kliinikus Monmediq.

Kuulumine erialaseltsidesse

Eesti Nooremarstide Ühendus

Protseduurid Monmediq’is

Dr Rait Bessonov teostab Monmediq’is täite- ja botuliintoksiini süste, teeb pisikirurgilisi lõikusi (nt sünnimärkide ning muude naha- ja nahaaluste moodustiste kirurgilist eemaldamist) ning teatuid nahaprotseduure (nt plasmaravi PRP).

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist