Antiperspirant Maxim roll-on

Antiperspirant Maxim roll-on

Maxim on nahasõbralik tugevatoimeline antiperspirant, mis on mõeldud eelkõige kasutamiseks mõõduka või tugeva higistamise korral, kuid seda võib periooditi kasutada ka juhul, kui higi eritus on normaalne, aga emotsionaalne või füüsiline pinge, palavus, avalik esinemine, kitsamate riiete kandmine jms võib põhjustada suurenenud higistamist. Samuti on Maxim abiks teismelistele või menopausi ajal naistele, kui hormonaalsete muutuste tõttu on higistamine intensiivsem.

Maxim on lõhnatu ja värvitu. See antiperspirant sisaldab 15% alumiiniumkloriidi – see on organismile ohutu ning märkimisväärselt väiksem kogus söögist ja joogist tulevaga. Alumiiniumkloriidi tõttu tõmbuvad higinäärmete juhad võimalikult kitsaks kokku, pärssides sellega higi teket ning võimaldades samal ajal nahal hingata. Maximi kasutamise lõpetamisel higinäärmed taastuvad ja higistamine jätkub.

Maxim on väga efektiivse toimega kaenla all, kuid toimib hästi ka jalgadel, kätel ja näol. Maxim aitab kõrvaldada ka halba kehalõhna, mis on valdavalt tingitud bakterite ja higi koosmõjust. Ühest tootest jätkub ca 6–12 kuuks.

Antiperspirant Maximi kasutamine

Esimesel korral eemalda rullikul olev kaitsekile.

  • Kanna Maxim higistavatele piirkondadele pärast õhtust pesemist ja enne uinumist, sest öösel on higinäärmed puhkeolekus ning antiperspirandi toime on tugevam. Soovi korral võid kasutada lisaks ka hommikul. 
  • Võid kasutada kaenla all, jalgadel, kätel ning ka näol.
  • Kanna higipulka vaid puhtale, kuivale ja tervele nahale.
  • Mitte kasutada vahetult pärast raseerimist, ärritunud ja katkisel nahal! 
  • Kanna peale õhukese kihina. Kaenla all proovi ainet kanda täpselt higinäärmete peale. 
  • Lase kuivada 5–10 min enne riietumist.
  • Hommikul võid käia duši all ja kasutada soovi korral lisaks deodoranti. Toote mõju ei kao.

Hoiatus: Toode on vastunäidustatud neile, kellel on ülitundlikkus alumiiniumkloriidi suhtes. Kuigi nahk on ainete imendumisel märkimisväärseks barjääriks, ei ole hetkel teada, kas Maxim võib raseduse ajal lootele kahju tekitada. Kui soovid Maximi kasutada raseduse või imetamise ajal, konsulteeri esmalt arstiga. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Vältida silma sattumist.

Õige kasutamise korral (vt eespool) sobib Maxim enamikele inimestele. Mõnel juhul võib kasutamise järgselt tekkida lühiaegne naha sügelemine, mis aja jooksul taandub. Sügelemise korral loputage kaenlaaluseid hommikuti veega. Väga tundliku naha korral võib sobida nõrgema kontsentratsiooniga, kuid siiski tugevatoimeline antiperspirant Maxim Sensitive.

Säilitamine: toatemperatuuril

Koostisosad: alumiiniumkloriid 15%, aminometüülpropanool, polükvaternium-37, vesi

Netokogus: 29,6 ml

 

Päritoluriik: USA

Maaletooja: OÜ Dermaline, tel 5394 6630.

Tootjapoolne lisainfo: www.maxim.ee



24,00 

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist