Toidulisand BioSil

Toidulisand BioSil

Toidulisand BioSil (tokoliin-stabiliseeritud ortoränihape (ch-OSA®) on ainulaadne patenteeritud seespidine preparaat. Sellel on kliiniliste uuringutega tõestatud võime stimuleerida 3 tähtsa struktuurvalgu – kollageeni, elastiini ja keratiini – tootmist nahas ja kogu organismis. Antud valkude loomulik tootmine vananedes väheneb. Uuringutega on tõestatud, et BioSil aktiveerib ensüüme, mis “käivitavad” keha enda kollageeni tootvad rakud – fibroblastid. BioSil on midagi enamat kui harilik toitainena lagundatav kollageenilisand.

Biosil parandab märkimisväärselt naha, juuste, küünte, luude ning liigeste seisundit. BioSil stimuleerib uue kollageeni tootmist nahapinna all ning silub nahapinda, vähendab kortse, parandab naha elastsust ja väljanägemist.

BioSil soodustab kollageeni ja keratiini tootmisega ka juuksekasvu, parandab verevarustust karvasibulas ja suurendab juuksekarva diameetrit. Juuksed muutuvad tugevamaks, tervemaks, paksemaks ja säravamaks.

Küünte kasvuks “käivitab” BioSil keratiini tootvad rakud, mille tulemusena muutuvad küüned tugevamaks ja väheneb nende murdumine.

BioSil stimuleerib kollageeni moodustumist ka luudes, mis tagab luude sitkuse ning paindlikkuse, kaitstes luid murdumise eest. Uuringutega on leitud, et Biosil koos vitamiin D ja kaltsiumiga suurendab luutihedust rohkem kui vitamiin D/kaltsium üksinda.

 

BioSil on läbinud USA ravimiameti nn kuldse standardi uuringud ning tulemused on avaldatud tunnustatud meditsiiniajakirjades. 

BioSil’i kasutamine

  • Juuksed, küüned, nahk, liigesed: 1 kapsel 2 korda päevas.
  • Luud: 1 kapsel 2 korda päevas, lisaks kaltsium 1000 mg, vitamiin D 800 IU.
  • Soovitavalt koos toiduga.
  • Võib võtta pidevalt.

Hoiatus: Toidulisand ei asenda mitmekesist ja tasakaalustatud toitumist. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Säilitamine: Toatemperatuuril (15–30 C), valguse ja niiskuse eest kaitstult

Koostisosad (2 kapslit = ühepäevane annus): 10 mg ortoränihapet, 200 mg koliini, 60 mg vitamiin C. Ortoränihape ja koliin on toodetes koliinstabiliseeritud ortoränihappe (ch-OSA®) kujul. Teised koostisosad: mikrokristalne tselluloos ja hüdroksüpropüültselluloos. BioSil ei sisalda soja, piimavalku, muna, maisi, nisu, gluteeni, kala, koorikloomi ega pähkleid.

Netokogus: 60 kapslit

 

Päritoluriik: Belgia

Maaletooja: OÜ Dermaline, tel 5394 6630 

Tootjapoolne lisainfo: www.biosil.ee



42,00 

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist