Seerum AQ Active

-16%

Seerum AQ Active

AQ Active Serum sisaldab kasvufaktoreid, mis stimuleerivad rakkude loomulikku regeneratsiooni ehk uuenemisprotsessi ja seeläbi aitavad kaasa naha noorendamisele. Seerumi igapäevane kasutamine aitab oluliselt vähendada ja parandada vananemise ja fotokahjustuse ilminguid, tõstab naha toonust ja elastsust, parandab naha tekstuuri ja ühtlustab tooni, tõstab naha niiskussisaldust ja sära ning ennetab akne teket. Paraneb naha tervis ja kvaliteet, vähenevad aknearmid, kahanevad poorid ning nahk muutub üldiselt nooruslikumaks. 

AQ Active Serum pärineb AQ Skin Solutionsi seerumite sarjast, kuhu kuuluvad kõrgkvaliteetsed silmaümbruse, näo, ripsmete ja kulmude regenereerivad seerumid, mis põhinevad patenteeritud kasvufaktorite tehnoloogial. AQ Active Serum koosneb kõrge kontsentratsiooniga aktiivsetest valkudest ja peptiididest, mis tagavad naharakkude loomuliku paljunemise ja tänu sellele naha uuenemise ning paranemise. Lisaks soodustavad need kollageeni ja elastiini ning fibronektiini tootmist, mis pinguldavad nahka ja tõstavad naha toonust. Veel koosneb seerum kasulikest tsütokiinidest, interleukiinidest, antioksüdantidest ja taimeekstraktidest, mis on valitud spetsiaalselt selleks, et toetada naha võimekust terveneda ning säilitada ja taastada nooruslik välimus.

Kasvufaktorid on kehaomased elemendid, mida organism toodab loomulikul teel. Vananedes nende tootmine aga langeb. Kasvufaktoritega rikastatud kreeme ja seerumeid on müügil mitmeid. Oluline on eristada, et enamik neist sisaldavad taimede kasvufaktoreid, kuid inimese ja taime geneetiline kood on teineteisest täiesti erinev – inimese rakkude retseptorid vastavad ainult inimese kasvufaktoritele ja ei aktsepteeri ühegi teise liigi ega taime kasvufaktoreid. 

 

AQ Active seerumi kasutamine

  • Enne kasutamist tuleb nahk puhastada ja kuivatada või lasta kuivada.
  • Seerum kanda puhaste sõrmedega näopiirkonda iga päev hommikul ja õhtul.
  • Enne järgmist nahahoolduse etappi (kreem, päikesekaitsekreem jne) oodata, kuni seerum on täielikult imendunud. Maksimaalse toime saavutamiseks ja ärrituse ennetuseks mitte segada ega kasutada koos teiste tootega.
  • Parima raviefekti saavutamiseks võiks lisaks kodusele AQ Eye Serumi kasutamisele teha aastas korra 5-seansilise GFIT protseduuri (mikronõelumine koos AQ Recovery seerumiga). Lisainfo selle protseduuri kohta leiad SIIT.

AQ Skin Solutions sari on pälvinud tunnustust kui kõrgeima kliendirahuloluga toode, parim nahka pinguldav hooldus, parim vananemisvastane toode, parim kasvufaktori seerum jpm.

Hoiatus: Mitte kasutada, kui esineb teadaolevalt allergiaid koostisosa(de) suhtes. Vältida toote sattumist silma ja kokkupuudet limaskestadega. Lööbe ilmnemisel peatada kasutamine ja konsulteerida arstiga.

Säilitamine: Temperatuuril 0–30 °C. Mitte lasta külmuda ja hoida otsese päikesevalguse eest!

Koostisosad: oligopeptiid-1, vesi, glütseriin, polüsorbaat 20, ksantaankummi, tetraheksüüldetsüül-askorbaat, tokoferüülatsetaat, piimhape, bergamotiõli, fenoksüetanool, 1,2-heksaandiool, kaprülüülglükool.

 

Netokogus: 30 ml

 

Tootjamaa: Ameerika Ühendriigid, L.A, AQ Skin Solutions Inc.

Maaletooja: Duo-Medics OÜ, AQ Skin Solutions Eesti, https://www.aqskinsolutions.ee/

 



130,00 

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist