Seerum AQ Lash & Brow

Seerum AQ Lash & Brow

AQ Lash & Brow stimuleerib tänu kasvufaktoritele ripsmete ja kulmude loomulikku kasvutsüklit, saavutab maksimaalse geneetilise potentsiaali ning vähendab murdumist. 

AQ Lash & Brow pärineb AQ Skin Solutionsi seerumite sarjast, kuhu kuuluvad silmaümbruse, näo, ripsmete ja kulmude seerumid, mis põhinevad patenteeritud kasvufaktorite tehnoloogial ja mille peamiseks koostisosaks on kõrge puhtusastmega fibroplastide kasvufaktorid. AQ Lash & Brow ei sisalda tugevaid kemikaale, näiteks fosfaat, plii jne, säilitusaineid ega glaukoomiravimitest tuttavaid prostaglandiine, mis võivad põhjustada negatiivseid kõrvalmõjusid, nagu silmade või silmalaugude värvuse muutused.

Kasvufaktorid on kehaomased elemendid, mida organism toodab loomulikul teel. Vananedes nende tootmine aga langeb. Kasvufaktoritega rikastatud kreeme ja seerumeid on müügil mitmeid. Oluline on eristada, et enamik neist sisaldavad taimede kasvufaktoreid, kuid inimese ja taime geneetiline kood on teineteisest täiesti erinev – inimese rakkude retseptorid vastavad ainult inimese kasvufaktoritele ja ei aktsepteeri ühegi teise liigi ega taime kasvufaktoreid. Ka karvafolliikulite jaoks on spetsiaalsed kasvufaktorid, mis on otseselt seotud karvakasvu loomisega.

AQ Skin Solutions sari on pälvinud tunnustust kui kõrgeima kliendirahuloluga toode, parim nahka pinguldav hooldus, parim vananemisvastane toode, parim kasvufaktori seerum jpm.

Pakendis on 30 ühekordseks kasutamiseks aplikaatorit, mis tagab maksimaalse seerumi pealekande ning hügieenilise kasutamise. 

AQ Lash seerumi kasutamine

  • Tilgutada üks tilk seerumit uuele aplikaatorile.
  • Ripsmekasvu soodustamiseks kanda üla-/alalau nahale, mööda ripsmepiiri ühtse tõmbega silma sisenurgast välisnurga suunas, korrates kaks kuni kolm korda. Kulmukasvu soodustamiseks kanda seerumit vastavalt soovitud kulmukujule. Nii ripsme- kui kulmukasvu soodustamiseks alustada esmalt seerumi kandmisest ripsmetele.
  • Aplikaator on ühekordseks kasutamiseks.
  • Oodata seerumi täieliku kuivamiseni enne järgmise toote kasutamist silmaümbruse piirkonnas.

Hoiatus: Mitte kasutada, kui esineb teadaolevalt allergiaid koostisosa(de) suhtes. Vältida toote sattumist silma ja kokkupuudet limaskestadega. Lööbe ilmnemisel peatada kasutamine ja konsulteerida arstiga. Pole mõeldud kasutamiseks ühelgi teisel kehaosal.

Säilitamine: Temperatuuril 0–30 °C. Mitte lasta külmuda ega hoida otsese päikese käes!

Koostisosad: oligopeptiid-1, vesi, glütseriin, pantenool, biotinoüültripeptiid-1, lõhnava kuslapuu õite ekstrakt, Jaapani kuslapuu õite ekstrakt, 1,2-heksaandiool, kaprülüülglükool.

Netokogus seerumil: 7 ml

 

Tootja: USA

Maaletooja: Duo medics OU/AQ Skin Solutions Eesti, https://www.aqskinsolutions.ee/

 

140,00 

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist