Mask AQ Repair 1 tk

Mask AQ Repair 1 tk

Kangasmaskis sisalduvad niatsiinamiid, tseramiid ja taimeekstraktid parandavad naha niiskustaset ning kirgastavad stressis nahka. Selles sisalduvad kasvufaktorid, naturaalsed õlid ja puuviljaekstraktid on rahustava, taastava ja jahutava toimega ning sobib seetõttu raviprotseduuride (nt GFIT, lisainfo SIIN), keemiline koorimine, lisainfo SIIN) täiendamiseks, aidates vähendada protseduurijärgset punetust ning pikendades protseduuri efekti. Hydrogel Mask tehnoloogia tagab seerumi maksimaalse imendumise.

AQ seerumid põhinevad patenteeritud kasvufaktoritehnoloogial, mis sisaldab kõrge puhtusastmega fibroplastide kasvufaktoreid. Need tagavad naharakkude loomuliku paljunemise ning soodustavad kollageeni tootmist. Seerumi koostises kasulikud tsütokiinid, interleukiinid ja muud peptiidid on valitud spetsiaalselt selleks, et aidata Sinu nahal säilitada ja taastada oma nooruslik olek.

Kasvufaktorid on kehaomased elemendid, mida organism toodab loomulikul teel. Vananedes nende tootmine aga langeb. Kasvufaktoritega rikastatud kreeme ja seerumeid on müügil mitmeid. Oluline on eristada, et enamik neist sisaldavad taimede kasvufaktoreid, kuid inimese ja taime geneetiline kood on teineteisest täiesti erinev – inimese rakkude retseptorid vastavad ainult inimese kasvufaktoritele ja ei aktsepteeri ühegi teise liigi ega taime kasvufaktoreid. 

AQ Skin Solutions sari on pälvinud tunnustust kui kõrgeima kliendirahuloluga toode, parim nahka pinguldav hooldus, parim vananemisvastane toode, parim kasvufaktori seerum jpm.

AQ Intensive Moisturizing Repair Maski kasutamine

  • Enne kasutamist tuleb nahk puhastada ja kuivatada.
  • Kangasmask asetada näole ja hoida 15–20 minutit.
  • Pärast maski eemaldamist lasta toimeainetel imenduda, mitte loputada.
  • Soovituslik kasutamine 1–2 korda nädalas maksimaalse efekti saavutamiseks.
  • Mask on ühekordseks kasutamiseks.

Hoiatus: Mitte kasutada, kui esineb teadaolevalt allergiaid koostisosa(de) suhtes. Vältida toote sattumist silma ja kokkupuudet limaskestadega. Lööbe ilmnemisel peatada kasutamine ja konsulteerida arstiga. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas. Kaitsta otsese päikese eest.

Koostisosad: vesi, glütseriin, metüülpropaandiool, niatsiinamiid, Ceratonia Siliqua (jaanileht) kumm, Chondrus Crispus ekstrakt, Tamarindus Indica seemnekumm, kaaliumkloriid, alkohol, PEG-60 hüdrogeenitud kastoorõli, Glycyrrhiza Glabra (lagritsa) juurekstrakt, Zingiber Officinale (ingveri) juurekstrakt, Schisandra Chinensis puuviljaekstrakt, Camellia Sinesis lehtede ekstrakt, taruvaik, etüülheksüülglütseriin, asiatikosiid, ksantaankummi, adenosiid, dinaatrium-EDTA, dekstriin, 1,2-heksaandiool, butüleenglükool, hüdrolüüsitud kollageen, naatriumhüaluronaat, palmitiinhape, Helianthus Annuus (päevalill) seemneõli, hüdrogeenitud letsitiin, tseramiid NP, fütosfingosiin, rh-oligopeptiid-1, klorofenesiin, lõhnaaine.

Netokogus: 1 tk

 

Tootja: USA

Maaletooja: Duo medics OU/AQ Skin Solutions Eesti, https://www.aqskinsolutions.ee/



25,00 

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist