Dr Henri Maalmann

Dr Henri Maalmann

Arst

Dr Henri Maalmannil on 5-aastane arstina töötamise kogemus nii Eestis kui välismaal. Alates 2023. aastast õpib dr Maalmann dermatoveneroloogia erialal Tartu Ülikoolis ja töötab lisaks Monmediq’ile arst-residendina ka Põhja-Eesti Regionaalhaigla naha- ja suguhaiguste keskuses ning virtuaalkliinikus Aknekliinik.ee.

Hariduskäik

2015. aastal lõpetas Henri Maalmann Hugo Treffneri Gümnaasiumi kuldmedaliga. Aastatel 2015–2021 õppis ta Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas ja hetkel jätkab õpinguid dermatoveneroloogia erialal.

Töökogemus

Dr Henri Maalmanni karjäär sai alguse 2020. aastal Viljandi haigla erakorralise meditsiini ja sisehaiguste osakonnas, Põlva haigla erakorralise meditsiini osakonnas ning Kuressaare haiglas. Praegu töötab ta Soomes. Dr Maalmannil on oma Aknekliinik, kus ta nõustab aknepatsiente kaugvisiidi teel. Naha- ja suguhaiguste residentuuri läbib dr Henri Maalmann Põhja-Eesti Regionaalhaigla dermatoloogia osakonnas, kus ta töötab arst-residendina. Aastast 2024 töötab dr Henri Maalmann arstina kliinikus Monmediq.

Kuulumine erialaseltsidesse

Dr Maalmann on Eesti Naha- ja Suguhaiguste Arstide Seltsi (ENSAS) ja European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) liige.

Protseduurid Monmediq’is

Dr Henri Maalmann teeb akneravi, botuliintoksiini ilusüste ja plasmateraapiat (PRP) ning on üks meedikutest, kes vastab kliiniku valvetelefonile.

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist