Liina Ilves

Liina Ilves

Vastutav õde

Liina Ilves on rahvusvahelise töökogemusega õde, kellel on mitmeaastane kogemus haiglates ja erameditsiinis nii Eestis, Euroopas kui ka Austraalias. Ta on läbinud mitmeid iluvaldkonna ja esteetilise meditsiini koolitusi ja praktikume. Liina llves kuulub Eesti Õdede Liidu pädevuse hindamise komisjoni.

Hariduskäik

2014. aastal lõpetas Liina Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õe eriala ja 2020. aastal kaitses magistrikraadi terviseteaduse eriala intensiivõenduse suunal. Õpingute ajal täiendas Liina end Erasmus+ kahekuulistel välispraktikatel Belgias, Brüsseli erakorralise meditsiini osakonnas ja kiirabis ning Prantsusmaal, Toulouse anestesioloogia osakonnas.

Töökogemus

2015. aastal alustas Liina tööd õena Ida-Tallinna Keskhaigla kardioloogia osakonnas. Seejärel töötas ta pereõena Medicum Perearstikeskuse Sadama filiaalis. 2017. aastal töötas Liina Sydneys krüoteraapia tehnikuna. 2018.–2022. aastal töötas ta Tartu Ülikooli Kliinikumi anestesioloogia osakonnas anesteesiaõena ja koostas sel ajal anesteesiaõe väljaõppeprogrammi e-kursuse, mille läbimine on kõikidele uutele anesteesiaõdele kohustuslik. Liina on Monmediq’i meeskonna liige kliiniku avamisest alates.

Erialaseltsidesse kuulumine

Liina kuulub Eesti Õdede Liidu pädevuse hindamise komisjoni ning on Eesti Päästemeeskonna Meditsiinirühma EMO mooduli liige.

Protseduurid Monmediq’is

Liina teeb mikronõelumist, IV teraapiat, eemaldab niitide, võtab vereproove, assisteerib Monmediq’i arste erinevatel protseduuridel ja on üks meedikutest, kes vastab kliiniku valvetelefonile.

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist