Kinkekaardi kasutajatingimused

Käesolevad Monmediqi kinkekaardi kasutajatingimused kohalduvad selle ostmisele ja kasutamisele. E-kinkekaardile kehtivad samad tingimused nagu füüsilisele kinkekaardile, kui käesolevates tingimustes ei ole märgitud teisiti.

Monmediqi kinkekaardi Müüja on Monmediq OÜ, registrikood 16209877, aadress Narva mnt 7c, Tallinn 10117, Eesti, e-posti aadress kliinik@monmediq.ee (edaspidi Müüja).

I KINKEKAARDI OSTMINE

I.I Monmediqi kinkekaarti saab osta nii kliinikust füüsilisel kujul, kui ka kodulehelt e-kinkekaardina või tellides postiga.

I.II Monmediqi kinkekaarti saab osta vabalt valitud nominaalväärtuses 50-euroste intervallidega või sobivate teenuste lõikes.

I.III Monmediqi kinkekaarti saab kasutada ühel korral, see aktiveeritakse kliinikus pärast selle nominaalväärtuse eest täies ulatuses tasumist.

I.IV Monmediqi e-kinkekaart edastatakse ostja märgitud/kinkekaardi saaja e-posti aadressile pärast tellimuse eest täielikku tasumist. Äriklientidel on võimalik tellimuse eest tasuda ka arvega 7 kalendripäeva jooksul, pärast mida saab kinkekaarti kasutada. Monmediqi e-kinkekaart saadetakse ostja või ostja poolt määratud kolmanda isiku e-posti aadressile, mil ostja vastutab e-posti aadressi korrektsuse eest. Müüjal puudub vastutus olukorras, kus Monmediqi e-kinkekaardi saaja e-posti aadress on suletud, postkasti maht on täis või e-kinkekaardi edastamine kolmandale isikule on tehniliselt teostamatu. Sellisel juhul Monmediqi e-kinkekaardi jaoks makstud summat ostjale ei hüvitata.

I.V Monmediqi e-kinkekaart aktiveeritakse pärast internetipangas sooritatud makse õnnestumist või ettemaksuarve laekumist. Sellega jõustub e-kinkekaardi müügileping. Monmediqi e-kinkekaardile saab lisada personaalse sõnumi, mil sõnumi sisu eest vastutab ostja.

I.VI Müüja ei aksepteeri ülekandeid, mis laekuvad pankadest või finantsasutustest, mis on seotud Euroopa Liidu, Euroopa Komisjoni, Eurostati, FATFi ja Rahapesu Andmebüroo nimekirjades avaldatud kõrge riskiga riikidega, tulenevalt pankade poolt kehtestatud teenustasudest nn riskiriikide maksetele.

I.VII Kui Ostja on Müüjale andnud nõusoleku Monmediqi e-kinkekaardi kui digitaalse sisu võlaõigusseaduse § 142 lg 1 tähenduses Ostjale või tema poolt märgitud saajale edastamiseks ja Müüja on oma kohustuse täitnud, ei kohaldu Monmediqi e-kinkekaardi müügitehingule vastavalt võlaõigusseaduse § 53 lg 4 p-le 71 taganemisõigus.

II KINKEKAARDI KASUTAMINE

II.I Monmediqi kinkekaarti saab kasutada maksevahendina nii kliinikus kohapeal kui kodulehel kinkekaardil oleva summa ulatuses. Kinkekaarti saab kasutada ühe korra. Kui ostusumma ületab Monmediqi kinkekaardil oleva summa, on võimalik puudujääv summa tasuda sularahas, pangakaardiga või teise kinkekaardiga.

II.II Monmediqi kinkekaart kehtib 6 kuud alates selle ostmisest. Monmediqi kinkekaardil on märgitud kinkekaardi kehtivusaeg ja summa, mida saab kontrollida ka Kliinikus kohapeal. Kehtivusaja lõppedes kaotab kaart oma kehtivuse automaatselt ning seejärel ei saa kasutamata jäänud summat realiseerida, see ei kuulu tagastamisele ega kompenseerimisele.

II.III Kahjustunud triipkoodi või aktiveerimisnumbriga Monmediqi kinkekaarti ei asendata ja kaardil olnud summat ei hüvitata.

II.IV Monmediqi kinkekaarte ei saa vahetada rahaks ega uue Monmediqi kinkekaardi vastu, mille kehtivusaeg on pikem.

II.V Müüja ei vastuta Monmediqi kinkekaardi kolmanda isiku kätte sattumisega kaasnevate mistahes kahjude eest ja kolmandate isikute kasutatud summat ei tagastata.

III ISIKUKAITSE

III.I E-kinkekaardi ostmisel esitatud isikuandmed (ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress ja telefoninumber) on kaitstud vastavalt isikuandmete kaitset reguleerivatele õigusaktidele.

III.II Loetletud andmed on vajalikud selleks, et Müüja saaks vajadusel Ostjaga e-kinkekaarti puudutavates küsimustes ühendust võtta. Juhul, kui Ostja on edastanud Müüjale isikuandmed e-kinkekaardi saaja kohta, siis Müüja kasutab neid üksnes e-kinkekaardi saatmise eesmärgil.

III.III Ostmisel edastatud andmeid ei kasutata pakkumiste tegemiseks.

III.IV Kõik kontaktandmed kustutatakse e-kinkekaardi kehtivusaja lõppedes.

III.V Andmete vastutav töötleja on Müüja.

IV KINKEKAARDI KASUTAJATINGIMUSTE UUENDAMINE

Monmediq võib käesolevaid tingimusi vastavalt vajadusele ühepoolselt uuendada või muuta igal ajal, millest teavitatakse käesoleva veebilehe vahendusel.

Käesolevad kinkekaardi kasutajatingimused on uusim versioon. Viimati uuendatud: 5. aprill 2024.

Ostukorv
Ostukorv on tühiJätka ostlemist