Kliinikust

Uus ilu- ja tervisekliinik

Monmediq Concept Clinic on uuenduslik esteetilise meditsiini ja plastikakirurgia kliinik, kus kvaliteet ja teaduslik lähenemine on kõikide meie protseduuride alus.

Monmediq ilu- ja tervisekliiniku kogenud meedikute käe all tunneb klient end kindlalt hoituna.

Privaatne ja personaalne. Et elu oleks ilus.

Meeskond

Dr Mart Eller

Peaarst, plastikakirurg

Dr Mart Eller on 20-aastase plastikakirurgia kogemusega kirurg. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna plastikakirurgia eriala. Ta kuulub Eesti Esteetilise Meditsiini Arstide Seltsi juhatusse ning on Eesti Plastika- ja Rekonstruktiivkirurgia Seltsi juhatuse liige.

Loe lisaks >

Dr Elo Kuum

Dermatoloog

Dr Elo Kuum on pikaaegse ja laialdase kogemusega dermatoloog ning Eestis üks esimesi arste, kes hakkas teostama näo korrigeerimist mono- ja mesoniitidega. Lisaks on ta üks vähestest nahaarstidest Eestis, kes teostab sügavat keemilist koorimist.

Loe lisaks >

Dr Henri Maalmann

Arst

Dr Henri Maalmannil on 5-aastane arstina töötamise kogemus nii Eestis kui välismaal. Kodumaal töötamise kõrvalt on ta omandanud kogemusi üldarstina Soome töötervishoius ja erameditsiinis. Alates 2023ndast aastast omandab dr Maalmann dermatoveneroloogi eriala Tartu Ülikooli juures ja teeb lisaks Monmediq’ile erialast tööd ka Põhja-Eesti Regionaalhaigla naha- ja suguhaiguste keskuses arst-residendina ning virtuaalkliinikus Aknekliinik.ee.

Loe lisaks >

Dr Rait Bessonov

Arst

Dr Bessonov on arstitööd teinud viimase 5 aasta jooksul kodu- ja välismaal nii esma- kui eriarstiabitasandil. Alates 2024. aasta sügisest on dr Bessonov lisaks Monmediqi tööle plastika- ja rekonstruktiivkirurgia arst-resident Eestis. 

Loe lisaks >

Liina Ilves

Vastutav õde

Liina Ilves on rahvusvahelise töökogemusega õde, kellel on mitmeaastane kogemus nii haiglates kui erameditsiinis Eestis, Euroopas kui Austraalias. Lisaks on ta läbinud mitmeid iluvaldkonna ja esteetilise meditsiini koolitusi ja praktikume. Ta kuulub ka Eesti Õdede Liidu pädevuse hindamise komisjoni.

Loe lisaks >

Küsi lisa

    Kliiniku asukoht

    Monmediq kliinik asub Narva mnt 7c.
    Sissepääs kliinikusse on Narva mnt tänavalt (Maneezi ja Narva mnt ristmikus, Radisson Park Inn hotelli ligidal, Namaste restoranist Pirita poole).

    Lähim suur parkla on Hobujaama parkla, millesse saab siseneda Ahtri tänava poolt. Parkimiskohti võib olla kliiniku ees või üle ristmiku Narva kohviku ees.

    Ostukorv
    Ostukorv on tühiJätka ostlemist